ERRORX

INFORMATIONX

Welkom bij
LetterOerwoudEnSo
Voor onderwijs- & huiswerkbegeleiding

Plannen en Uitvoeren

De volgende trainingen biedt LetterOerwoud En So aan:

Het gangbare idee is dat leerlingen vastlopen op plannen, maar vaak kunnen ze dat uitstekend! Het probleem is eerder dat ze hun planning niet uitvoeren. Met deze training/workshop komen we daar niet alleen achter, maar gaan we leren om behalve goed te plannen ook te zorgen dat ze de planning daadwerkelijk uit kunnen voeren.

Door middel van een werkboek behandelen we allerlei onderwerpen en heb je voor na de training een mooi naslagwerk voor als je het weer even vergeten bent. De training wordt in kleine groepjes gegeven.

De kosten voor de workshop/training zijn € 105,- excl. Het werkboek kost € 15.00 en is een mooi naslagwerk voor als je het weer even vergeten bent!

Tijdens de workshop is er wat te drinken en wat lekkers. Dit is in de prijs inbegrepen!

Wanneer de training Plannen en Uitvoeren en de training Motivatie Verhogen beiden worden afgenomen, ontvangt u 10% korting op deze trainingen.

Tot ziens bij Letter Oerwoud!

Inschrijven voor de workshop of training kan d.m.v. een mailberichtje met naam, telefoonnummer en in welke groep uw zoon of dochter zit.

U ontvangt daarna een bevestiging en de factuur, die vooraf voldaan moet zijn om te kunnen deelnemen aan de workshop of training.

Als u denkt dit is iets voor mijn zoon of dochter, schrijf ze dan in via de mail loes@letteroerwoudenso.nl.

Deze site is gerealiseerd door sekerICT
De inhoud van deze site is copyright(c) 2013-2024 Letter Oerwoud En So. Alle rechten zijn voorbehouden.
Letter Oerwoud En So kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gebruik en/of misbruik van deze site en de geboden faciliteiten.
homepage